2012. november 30., péntek

Hamaviss gél 125 ml. - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

HAMAVISS GÉL
A Hamaviss gél a legújabb masszázsgél, mely abban egyedülálló, hogy a piacon kapható egyéb  termékeknél sokkal nagyobb koncenrtációban tartalmaz újzélandi zöld kagyló kivonatot.
Kiválóan alkalmas az ízületi porcok és szalagok rugalmasságának fenntartására, ezért az aktív életmódot folytatóknak megelőzésképpen is ajánlott rendszeres használata .
Az ízületi bántalmak széles skálájára alkalmazható hihetetlenül jó eredménnyel, mint pl. osteoarthritis, rheumás ízületgyulladás, porckopások, a kereszteződő-szalag sérülések, arthroszkópos műtétek után, szalagsérülések, sportbalesetek, időskori ízületi elváltozások.
Az új-zélandi zöldkagyló, a Perna canalicus, amely nemcsak gasztronómiailag kerül felhasználásra, hanem koncentrátumot is készítenek belőle, a magas glukózaminglikán (GAG) és a telítetlen omega 3 zsírsav tartalma miatt.
Glukózaminglikán: fontos építőelemként megtalálható az emberi bőrben, kötőszövetekben és porcokban. A tartós igénybevétel és a természetes öregedési folyamat során az ízületekbe a GAG tartalom csökken.
Ezt étrend-kiegészítővel ugyan pótolhatjuk, de a GAG hatását fokozhatjuk annak külsőleges alkalmazásával is, amelyet így azonnal és teljes egészében koncentráltan, a kezelni
kívánt területre juttathatunk.
A Hamaviss gél használata különösen a következők szimptómák esetén javasolt:
- izomhúzódások és izomfájdalom
- gerincfájdalmak
- forgók és porcók regenerációja
- gyulladások
- izom vérellátási problémák
Használati utasítás:
A Hamaviss gélt reggel és este ajánlott felvinni a kezelt területre. Használata rendszeresen és hosszabb ideig célszerű.
A gél kellemes illatú, gyorsan felszívódó anyag, amely nem hagy maga után zsíros érzetet. Az elsődleges hűsítő hatást később egy melegérzet váltja fel(mentol efektus). A gél egy egyedi svájci receptúra alpján készített termék, amely nem csak Perna Canaliculus kivonatot tartalmaz, hanem növényi éterikus olajokat, hatóanyagokat gaultériából, fenyőtűlevélből, rozmaringból, valamint kellemesen illatozó mentolból.
Használata nem ajánlott gyermekek, terhes nők számára, valamint sérült bőrre, nem szellőző borogatással együtt alkalmazva. Csak külső használatra alkalmas. Használata során kerüljük, hogy a gél szembe kerüljön. Dermatológiailag tesztelt, szárazhűvös helyen tárolandó.
Vácon személyes átvétel és 20 km. -es körzetében mennyiségtől függetlenül, alkalmanként 500, -Ft  ellenében futárral történő kiszállítás is kérhető.
Postán kizárólag ajánlott levélként, utánvétel nem küldöm!!!!! !!!!!


Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2012-11-29 22:52
. Hamaviss gél 125 ml. - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése