2013. január 31., csütörtök

DVD Országúti vagányok - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eredeti lemez
 
Szinkronizált
Tartalom:
Homer egy szelíd, szellemileg visszamaradott férfi, aki autóstoppal próbál hazajutni szülővárosába haldokló édesapjához, hogy hosszú idő után utoljára lássa. Ám nem is sejti, hogy az utazás mennyi veszélyt rejt magában. Már az út elején kirabolják, így az első éjszakát egy roncstelepen tölti, ahol megismerkedik Eddie-vel a vagány, néger nővel, aki megszökött az elmegyógyintézetből. Eddie-t kisebb lopások miatt is körözik, ám mindez már nem sokat számít, mivel állítólagos agydaganata miatt már csak egy hónapja van hátra. Véletlen találkozásuk után a fura páros közösen folytatja az utazást és egy nem mindennapi barátságot köt, amibe még az is belefér, hogy Eddie - egy szörnyű prostituálttal - megszervezze Homer számára a szüzessége elvesztését. Egy ócska tragaccsal, az USA három államán átszáguldva, tébolyultan, egymást segítve keresnek támaszt, hitet, lelki békét, otthont és barátságot...
A lemezt videotékából vásároltam meg, a borítón lehetnek matricák a téka vonalkódjával..
A kép csak illusztráció, a DVD borító esetenként eltérhet az aukcióban szereplőtől.
 
 
Kedves Érdeklődő!
Szépen kérlek a termékeimmel kapcsolatos kérdéseidet legyél szíves még licitálás előtt feltenni!
Minden kérdésre igyekszem a legrövidebb időn belül kimerítően válaszolni.  Licitet viszont nem törlök, és azt, aki a megnyert terméket nem veszi át (vagy legalább az értékét nem vásárolja le) negatívval értékelem.
Kérlek tehát, csak akkor licitálj a termékemre, ha biztos vagy benne, hogy szükséged van rá.  
A fentiek nem vonatkoznak arra az esetre, hogy ha az átvételnél olyan hibát találsz a termékben, melyre az aukció kiírásánál esetleg elfelejtettem felhívni a figyelmet. Iyen esetben természetesen következmények nélkül elállhatsz az üzlettől.
Ajánlom figyelmedbe az "Ismerj +" oldalamat is, ahol, sok fontos információt szerezhetsz rólam, és termékeimről.
Megértésedet köszönöm!



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2013-02-19 13:27
. DVD Országúti vagányok - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése